Nastavak radova na EU projektu

Petrinja, 10. veljače 2016. – Nastavak radova na EU projektu aglomeracije Petrinja

Radovi u naselju Mošćenica. Obavještavamo građane Petrinje da su započeli radovi izgradnje kanalizacijske mreže u ulici Matije Gupca u Mošćenici. Radi toga cesta će biti zatvorena za sav promet osim stanara i interventnih vozila.

Radovi će također drugi tjedan započeti i u ulici Bana Tome Bakača.

Radovi u naselju u Petrinji područje Kolonija. Obavještavamo građane Petrinje da su nastavljeni radovi na područja djela grada Kolonija. Radovi su nastavljeni u Sisačkom odvojku III i započeli su radovi u ulici Blaženke Krnic i Franje Šrama. Također započinju radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže u ulici Marka Marulića.

Radovi grad Petrinja. Obavještavamo građane Petrinje da su nastavljeni radovi rekonstrukcije vodoopskrbne mreže u Reljkovićevoj ulici i ulici Ivana Kukuljevića Sakcinskog  u gradu Petrinji, te započinju radovi na rekonstrukciji vodoopskrbne mreže u Željezničkoj ulici.

Nastavljaju se radovi na izgradnji kanalizacijske mreže u Kundekovoj ulici,  III odvojku ulice Marina Držića i u naselju Slatina, ulica Zelenila.

Radovi na područje rijeke Petrinjčice. Na nasipu Petrinjčice započeli su radovi na preljevnom objektu P3 i crpnoj stanici CS3 na lokaciji pješačkog mosta na Petrinjčici. S tim povezani retencijski bazen RB3 je cijevna retencija 250 m3 koja ima funkciju regulaciju dotoka oborinskih voda. Radi radova i transporta materijala i opreme na mjesto radova bit će otežan prolaz na pješačkoj stazi po se moli stanovništvo za dodatan oprez na području odvijanja radova.

Radovi uz rijeku Kupu. Radi podizanje vode rijeke Kupe i plavljenja okolnog područja uz nasip rijeke Kupe radovi na retencijskom bazenu RB5 i transportnom kolektoru  su prekinuti. Očekuje se nastavak radova za 2 tjedna kada se očekuje povlačenje zaobalnih voda.

Radovi Petrinja. Na području Pigika sljedeći tjedan nastavit će se radovi na izgradnji kanalizacijske mreže i to izgradnji kućnih priključaka. Radi toga će izvođači kontaktirati stanovništvo oko dogovora radi sređivanja pozicije kućnog revizijskog kanalizacijskog okna.

Radovi u naselju Nova Drenčina. Obavještavamo stanovnike naselja Nova Drenčina da će se sljedeći tjedan nastaviti radovi na izgradnji kanalizacijske mreže u ulici Livadarski put i pripremni radovi za izgradnju priključaka u ulici Ive Andrića i Jandrokovićevoj ulici.

 

Radi prethodnih radova regulacija prometa će se odvijati prema odobrenoj dokumentaciji za izvođenje radova. Ceste će biti povremeno zatvorene za promet osim stanara i interventnih vozila.

Za stanare predmetnih ulica promet će se odvijati prema dogovoru s izvođačima radova i dinamici odvijanja radova.

Izvođač radova je o navedenom izvijestio stanovnike navedene ulice i poslovne subjekte kao i ostale lokalne institucije.

Molimo stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

 

Comments are closed.

EU-PROJEKT
Kontakt informacije

BESPLATNI TELEFON: 

0800 200 187

Upravna zgrada

Adresa: 

I.Gundulića 14

Telefon:

 (044) 527-450

Fax: 

(044) 815-390

E-mail:

 privreda@privreda-petrinja.hr

Radno vrijeme:

Ponedjeljak - Petak:

07:00 - 15:00

Matični broj: 

3082806

OIB:

12266526926

Žiro račun:

HR9123400091100133112

Sektor vodoopskrbe,odvodnje, proizvodnje i distribucije

Adresa:

Sajmište 1

Telefon:

(044) 815 - 380

Fax:

(044) 814 - 171 

Radno vrijeme:

Ponedjeljak - Subota

06:00 - 14:00

 

Arhiva novosti i obavijesti