Zapošljavamo – Rukovatelj građevinskim strojem

ZAPOŠLJAVAMO - Rukovatelj građevinskim strojem

Mjesto rada: PETRINJA

Broj traženih radnika: 2

Vrsta zaposlenja: Puno radno vrijeme

Način rada: 2 smjene

Naknada za prijevoz: u cijelosti

Natječaj vrijedi do: 07.02.2020

 

Razina obrazovanja: SSS

Vozački ispit: B kategorija

Radno iskustvo: 1 godina

Opis posla: rad na građevinskom stroju – iskop kanala

Zainteresirani kandidati trebaju dostaviti životopis s preslikom svjedodžbe ili uvjerenja o osposobljenosti  na adresu poslodavca. Kandidati koji ispune uvjete bit će pozvani na razgovor s predstavnicima poslodavaca. O odabiru će kandidati biti obaviješteni najkasnije u roku 8 dana od dana odabira!

 

 PRIVREDA društvo s ograničenom odgovornošću za javnu vodoopskrbu i odvodnju


pismena zamolba: Gundulićeva 14, Petrinja 44250

e-mailom: privreda@privreda-petrinja.hr

 

Obavijest o obustavi isporuke vode

Obavještavamo cijenjene građane u ulicama Lj.Gaja, K.Š. Đalskog, Dr. I. Ribara, A.Kovačića i M.Držića s odvojcima da će danas (29.11.2019.) u periodu od 12:00 – 15:00h biti obustavljena vodoopskrba zbog kvara na cjevovodu. Molimo građane za razumijevanje.

Obavijest o obustavi isporuke vode u ulici S.Radić

Obavještavamo cijenjene građane u ulici S.Radića s odvojcima (od križanja s ulicom Gromova) da će dana 27.11.2019. u periodu od 08:30 – 13:00 h biti obustavljena vodoopskrba zbog radova na aglomeraciji.Molimo građane da si tijekom jutra osiguraju potrebne količine vode za navedeni period.

Ispitni izvještaj

Obavijest korisnicima vodnih usluga Privreda d.o.o.

Nakon obavijesti od strane ZZJZ SMŽ ( dr. Inoslav Brkić, ravnatelj) na mrežnim stranicama petrinjskog radija o ukidanju mjere prokuhavanja vode,  obaviještavamo potrošače da je voda za ljudsku potrošnju u skladu s zakonskom regulativom te da ju mogu slobodno konzumirati. Ukida se korištenje cisterne.

 

 

S poštovanjem!

PRIVREDA d.o.o.

Cisterna – pitka voda

Cisterna s vodom za ljudsku potrošnju

Poštovani,

 

obzirom na preporuku ravnatelja ZZJZ SMŽ dr. Inoslava Brkića o prokuhavanju vode Privreda d.o.o. je, u skladu za zakonskim odredbama, postavila u krugu tvrtke na lokaciji Gundulićeva 14 cisternu s vodom za ljudsku potrošnju.

Pozivaju se građani da se istom posluže sve do ukidanja mjera koje je propisao ZZJZ SMŽ.

 

Molimo potrošače za razumijevanje!

 

S poštovanjem!

Privreda d.o.o.

Obavijest korisnicima vodnih usluga Privreda d.o.o.

15.11.2017., ujutro, uzorkovanje vode je obavljeno od strane internog laboratorija Privreda d.o.o., te od strane ovlaštenog laboratorija ZZJZ SMŽ.

Prema dosadašnjim ispitanim parametrima, i od strane ZZJZ i od strane Privrede d.o.o., ispitani parametri uzoraka ne odstupaju od dopuštenih vrijednosti propisanih Pravilnikom (NN 125/2017).

 

Obavijest korisnicima vodnih usluga Privreda d.o.o.

Molimo cijenjene potrošače koji su tijekom jučerašnjeg dana ostali bez vode da do daljnjega prokuhavaju vodu minimalno 10 minuta prije korištenja za piće.

 

Zbog izvanredne sanacije lomova na vodoopskrbnom cjevovodu, dio centra Petrinje je ostao bez napajanja vodom za piće. Nakon saniranja vodovoda obavljeno je ispiranje vodoopskrbnog cjevovoda. Ispiranja cjevovoda su još u tijeku kao i analize internog laboratorija Privrede d.o.o. . Uzorkovanje vode će biti obavljeno i od strane ovlaštenog laboratorija ZZJZ SMŽ, a potrošači će pravovremeno biti obaviješteni o rezultatima analiza.

 

Ispitni izvještaj – uzorci voda za ljudsku potrošnju

Zavod za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije dostavilo je analitičko izvješće prema kojem je voda za piće zdravstveno ispravna i nije je potrebno prokuhavati prije konzumacije.

Rezultati uzoraka uzeti 8. studenog 2019. godine na kontrolnim točkama: 1. Dječji vrtić Petrinjčica u Ul. D. Petrovića, 2. I osnovna škola, Gundulićeva 5, 3. Dom za starije i nemoćne osobe, Trg narodnih učitelja 7, 4. Dječji vrtić Izvor, Ul. M. Dujnića 25 i 5. Dječji vrtić Mali princ, Ul. Hanžekova 10; su sukladni Pravilniku o parametrima sukladnosti, metodama analize, monitoringu i planovima sigurnosti vode za ljudsku potrošnju te načinu vođenja registra pravnih osoba koje obavljaju djelatnost javne vodoopskrbe (“Narodne novine”, broj 125/17).

 

Korisnicima zahvaljujemo na strpljenju i povjerenju, te poštovanju propisane preventivne mjere.

 

Obavijest korisnicima vodnih usluga Privreda d.o.o

Molimo cijenjene potrošače da do daljnjega prokuhavaju vodu minimalno 10 minuta prije korištenja za piće.

Zbog izvanredne sanacije lomova na vodoopskrbnom cjevovodu, centar Petrinje je ostao bez napajanja vodom za piće. Nakon saniranja vodovoda obavljeno je ispiranje vodoopskrbnog cjevovoda, a djelatnici Privrede d.o.o. su obavili kontrolu vode. Zavod za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije je uzeo nekoliko uzoraka vode za piće. Potrošači će biti pravovremeno obaviješteni o rezultatima analiza.

 

EU-PROJEKT
Kontakt informacije

BESPLATNI TELEFON: 

0800 200 187

Upravna zgrada

Adresa: 

I.Gundulića 14

Telefon:

 (044) 527-450

Fax: 

(044) 815-390

E-mail:

 privreda@privreda-petrinja.hr

Radno vrijeme:

Ponedjeljak - Petak:

07:00 - 15:00

Matični broj: 

3082806

OIB:

12266526926

Žiro račun:

HR9123400091100133112

Sektor vodoopskrbe,odvodnje, proizvodnje i distribucije

Adresa:

Sajmište 1

Telefon:

(044) 815 - 380

Fax:

(044) 814 - 171 

Radno vrijeme:

Ponedjeljak - Subota

06:00 - 14:00

 

Arhiva novosti i obavijesti