Obavijest građanima, korisnika vodnih usluga s područja Općine Lekenik

Poštovani,

Ovim putem obavještavamo građane, korisnike vodnih usluga, s područja Općine Lekenik (Lekenik, Pešćenica, Donji Vukojevac)….

obavijest

Obavijest građanima grada Petrinje

Poštovani građani grada Petrinje,

Ovim putem želimo vas informirati o štetama nastalim tijekom izvođenja radova…

obavijest građanima grada Petrinje

Tribinu o provedbi projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“

POZIV GRAĐANIMA NA TRIBINU

Petrinja, 9. studenog 2017. – Na inicijativu Grada Petrinje i građana, komunalno poduzeće Privreda poziva sve zainteresirane građane na tribinu o provedbi projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ koja će se održati u

 1. petak, 10. studenog 2017. godine

  u Pučkom otvorenom učilištu Hrvatski dom Petrinja, Matije Gupca 2

  s početkom u 19:15 sati.

   

  Na tribini će biti prezentiran tijek projekta odnosno trenutno stanje izvođenja radova i daljnji planovi provedbe projekta prvenstveno vezano na upite građana a koji se odnose na:

  • završetak građevinskih radova u pojedinoj ulici
  • dinamiku daljnje izgradnje odnosno početka radova u preostalim ulicama
  • način i trenutak priključenja na novu infrastrukturu
  • obveze građana prije priključenja (potpisivanje ugovora o korištenju infrastrukture i slično)
  • način rješavanja trenutne problematike pojedinih dijelova grada Petrinje (cestovni prilazi, prohodnost puteva, eventualne nastale štete i slično)
  • način dobivanja pojedinačnih informacija i predaja prigovora

                                                                                                                                   Privreda d.o.o. Petrinja

IZVOĐENJE RADOVA U SKLOPU PROJEKTA „POBOLJŠANJE VODNOKOMUNALNE INFRASTRUKTURE AGLOMERACIJE PETRINJA“

Petrinja, 18. rujna 2017. – U sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ od 18. do 22. rujna 2017. izvodit će se sljedeći radovi:

 1. Grad Petrinja 
 • Na kanalizacijskoj mreži Slatina izvode se radovi u Sisačkoj ulici.
 • Dogradnja kanalizacijske mreže traje u ulici Josipa Glasera, Josipa Nemeca i odvojcima te u ulici Bogomira Rumlera.
 • Preostali radovi vezani uz kanalizacijsku mrežu na području grada i dalje traju u ulicama: Mile Vod, Slavka Kolara i odvojcima, Kundekovoj te odvojak ulice Gromova i Ulici Frana Galovića.
 • Vezano uz vodoopskrbu, za područje centar/istok radovi na vodovodu izvodit će se u sljedećim ulicama: Đure Tiljka, otona Kučere, Dragutina Careka i Matije Reljkovića a za područje zapad radovi će se izvoditi u Voćarskoj ulici. Radovi u sklopu Cjeline 1 izvodit će se u Ulici Ante Starčevića.
 1. Mošćenica 
 • Radovi na kanalizaciji izvode se u sljedećim ulicama: Ante Starčevića, braće Radić, Tina Ujevića i ulici Rudolfa Horvata.
 1. Nova Drenčina 
 • Radovi se i dalje izvode na kolektoru Nova Drenčina te u Drenačkoj i Slatinskoj ulici.

Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

 

Privreda d.o.o. Petrinja

IZVOĐENJE RADOVA U SKLOPU PROJEKTA „POBOLJŠANJA VODNO-KOMUNALNE INFRASTRUKTURE AGLOMERACIJE PETRINJA“

Petrinja, 1. rujna 2017. – U sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ od 4. do 9. rujna 2017. izvodit će se sljedeći radovi:

 1. Grad Petrinja 
 • Na kanalizacijskoj mreži Slatina izvode se radovi u Sisačkoj ulici.
 • Dogradnja kanalizacijske mreže i dalje traje u Nemičićevoj ulici.
 • Preostali radovi vezani uz kanalizacijsku mrežu na području grada i dalje traju u ulici Mila Wo0d te ulici Leopolda Mandića.
 • Vezano uz vodoopskrbu, za područje centar/istok radovi na vodovodu izvodit će se u sljedećim ulicama: Gromova, Perakovoj, Pejakovićevoj, Sisačkoj i Gundulićevoj ulici te na Trgu Franje Tuđmana a za područje zapad radovi će se izvoditi u Voćarskoj ulici.
 1. Mošćenica 
 • Radovi na kanalizaciji izvode se u sljedećim ulicama: Ante Starčevića, Bana Josipa Jelačića i u Ulici braće Radić.
 • Radovi na vodoopskrbi izvodit će se u Sisačkoj ulici.
 1. Nova Drenčina 
 • Radovi se i dalje izvode na kolektoru Nova Drenčina.

Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

 Privreda d.o.o. Petrinja

Nastavak radova na EU projektu aglomeracije Petrinja

Petrinja, 14. kolovoz 2017. – Nastavak radova na EU projektu aglomeracije Petrinja

U sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ od 14. do 19. kolovoza 2017. izvodit će se sljedeći radovi:

 • Kanalizacijska mreža Slatina I. faza – Radovi na kanalizaciji se izvode u Wagnerovoj ulici
 • Kanalizacijska mreža Slatina II. faza – Radovi na kanalizaciji se izvode u Sisačkoj ulici
 • Novi kolektor 14  –  Radovi na kanalizaciji se izvode u ulici Mile Wood
 • Naselje Mošćenica – Radovi na kanalizaciji se izvode u Ulici Tina Ujevića, Ulici Kralja Tomislava, Ulici Ante Starčević i Ulici Hrvatskih branitelja
 • Naselje Nova Drenčina – Radovi na kanalizaciji se izvode na kolektoru Nova Drenčina
 • Slivovi 1,9,10,11,12 i 14 –  Radovi na kanalizaciji se izvode u Ulici D. Šinovčića, Ulici Z. Kuhara, Ulici P. Miškine i Ulici T. Ivkanca
 • Dogradnja kanalizacijake mreža u gradu Petrinji – Ulice Vinogradska, Filjkova i Nemičića
 • Vodoopskrba centar/istok – Cjelina 2 – Radovi na izgradnji vodovode mreže se izvode u Ulici Gromova, Peraka, Pejakovića i Carekov ulicaa
 • Vodoopskrba zapad – Cjelina 3 –  Radovi na vodovodu se izvode u ulici Slavka Kolara

Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

 

Poziv na prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima – Gradnja uređaja za pročišćavanje otpadnih voda UPOV Petrinja

Petrinja, 01.kolovoz 2017. – Privreda d.o.o. sukladno Zakona o javnoj nabavi stavlja Dokumentacije o nabavi za izgradnju UPOV-a Petrinja na prethodno savjetovanje.“

Petrinja, 12. svibnja 2017. – U sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ od 15. do 20. svibnja 2017. izvodit će se sljedeći radovi:

 1. Grad Petrinja
 • I dalje traju radovi na kanalizacijskoj mreži Slatina u ulicama: Odvojak Slatinske te u Ajdovščinskoj i Unskoj ulici.
 • Vezano uz izgradnju novog kanalizacijskog kolektora 14, tijekom ovog tjedna izvodit će se pripremni radovi za asfaltiranje a izvodit će se i iskop te postavljanje cijevi za transportni kolektor.
 • Dogradnja kanalizacijske mreže i izrada kućnih priključaka u gradu Petrinji tijekom ovog tjedna izvodit će se u ulici Rudolfa Hercega – Potočani, ulici Slavka Kolara odvojak, Milana Makanca te ulici Đure Pukeca.
 • Preostali radovi vezani uz kanalizacijsku mrežu na području grada izvode se u ulici odvojak Slavka Kolara, ulici Vladka Mačeka te u ulici III odvojak Marina Držića.
 • Vezano uz vodoopskrbu, za područje centar/istok radovi na vodovodu izvodit će se u ulici Radoslava Lopašića te ulici Jelene Babić a trebali bi započeti i radovi u ulicama: I. B. Mažuranić, I. Maline, M. Srnaka, J. Jelačića te O. Kučere. Za područje zapad radovi i dalje traju u ulici Zeleni brijeg te ulici Slavka Kolara.
 1. Mošćenica
 • Radovi na kanalizaciji se izvode u sljedećim ulicama: Ante Starčevića, Ivana Zocha, kralja Petra Krešimira, kralja Tomislava odvojak, Andrije Petračića te u Kupskoj ulici
 1. Nova Drenčina
 • Radovi na kanalizaciji u ulicama Stanički put i Livadarski put.

Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

 

Privreda d.o.o. Petrinja

Nastavak radova na EU projektu

Petrinja, 10. veljače 2016. – Nastavak radova na EU projektu aglomeracije Petrinja

Radovi u naselju Mošćenica. Obavještavamo građane Petrinje da su započeli radovi izgradnje kanalizacijske mreže u ulici Matije Gupca u Mošćenici. Radi toga cesta će biti zatvorena za sav promet osim stanara i interventnih vozila.

Radovi će također drugi tjedan započeti i u ulici Bana Tome Bakača.

Radovi u naselju u Petrinji područje Kolonija. Obavještavamo građane Petrinje da su nastavljeni radovi na područja djela grada Kolonija. Radovi su nastavljeni u Sisačkom odvojku III i započeli su radovi u ulici Blaženke Krnic i Franje Šrama. Također započinju radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže u ulici Marka Marulića.

Radovi grad Petrinja. Obavještavamo građane Petrinje da su nastavljeni radovi rekonstrukcije vodoopskrbne mreže u Reljkovićevoj ulici i ulici Ivana Kukuljevića Sakcinskog  u gradu Petrinji, te započinju radovi na rekonstrukciji vodoopskrbne mreže u Željezničkoj ulici.

Nastavljaju se radovi na izgradnji kanalizacijske mreže u Kundekovoj ulici,  III odvojku ulice Marina Držića i u naselju Slatina, ulica Zelenila.

Radovi na područje rijeke Petrinjčice. Na nasipu Petrinjčice započeli su radovi na preljevnom objektu P3 i crpnoj stanici CS3 na lokaciji pješačkog mosta na Petrinjčici. S tim povezani retencijski bazen RB3 je cijevna retencija 250 m3 koja ima funkciju regulaciju dotoka oborinskih voda. Radi radova i transporta materijala i opreme na mjesto radova bit će otežan prolaz na pješačkoj stazi po se moli stanovništvo za dodatan oprez na području odvijanja radova.

Radovi uz rijeku Kupu. Radi podizanje vode rijeke Kupe i plavljenja okolnog područja uz nasip rijeke Kupe radovi na retencijskom bazenu RB5 i transportnom kolektoru  su prekinuti. Očekuje se nastavak radova za 2 tjedna kada se očekuje povlačenje zaobalnih voda.

Radovi Petrinja. Na području Pigika sljedeći tjedan nastavit će se radovi na izgradnji kanalizacijske mreže i to izgradnji kućnih priključaka. Radi toga će izvođači kontaktirati stanovništvo oko dogovora radi sređivanja pozicije kućnog revizijskog kanalizacijskog okna.

Radovi u naselju Nova Drenčina. Obavještavamo stanovnike naselja Nova Drenčina da će se sljedeći tjedan nastaviti radovi na izgradnji kanalizacijske mreže u ulici Livadarski put i pripremni radovi za izgradnju priključaka u ulici Ive Andrića i Jandrokovićevoj ulici.

 

Radi prethodnih radova regulacija prometa će se odvijati prema odobrenoj dokumentaciji za izvođenje radova. Ceste će biti povremeno zatvorene za promet osim stanara i interventnih vozila.

Za stanare predmetnih ulica promet će se odvijati prema dogovoru s izvođačima radova i dinamici odvijanja radova.

Izvođač radova je o navedenom izvijestio stanovnike navedene ulice i poslovne subjekte kao i ostale lokalne institucije.

Molimo stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

 

Obavijest za građane

Obavijest o prekidu isporuke vode za ljudsku potrošnju u ulicama…

Obavještavaju se korisnici vodnih usluga Petrinje da će dana 19.01.2017. godine radi kvara na glavnoj vodoopskrbnoj cijevi, privremeno biti prekinuta isporuka vode za ljudsku potrošnju na lokacijama:

Mošćenica, Kolonija, Nova Drenčina, Slatina, Ul. Gromova s pripadajućim odvojcima, M. Antolca s pripadajućim odvojcima, Vatrogasna ulica s pripadajućim odvojcima, O. Kučere s pripadajućim odvojcima i I. Maline s pripadajućim odvojcima.

Planirani početak prekida je u 10:00 sati a trajanje do 14:00 sati.

 

EU-PROJEKT
Kontakt informacije

BESPLATNI TELEFON: 

0800 200 187

Upravna zgrada

Adresa: 

I.Gundulića 14

Telefon:

 (044) 527-455

Fax: 

(044) 815-390

E-mail:

 privreda@privreda-petrinja.hr

Radno vrijeme:

Ponedjeljak - Petak:

07:00 - 15:00

Matični broj: 

3082806

OIB:

12266526926

Žiro račun:

 2402006-1100573975

Sektor vodoopskrbe,odvodnje, proizvodnje i distribucije

Adresa:

Sajmište 1

Telefon:

(044) 815 - 380

Fax:

(044) 814 - 171 

Radno vrijeme:

Ponedjeljak - Subota

06:00 - 14:00

 

Arhiva novosti i obavijesti