Obavijest građanima uslijed zimskih uvjeta

Obavještavamo građane, korisnike vodnih usluga, kako zbog mogućnosti dolaska iznimno niskih temperatura, postoji opasnost od smrzavanja i oštećenja vodovodnih instalacija i vodomjera. Stoga je potrebno zaštititi okno vodovodnog priključka i vodomjer.

Vodomjerno okno najbolje je zaštititi tako da se uz zidove okna, te ispod poklopca postavi kruti izolacijski materijal poput stiropora ili sličnog materijala, a oko samog vodomjera i ventila može se staviti rastresiti izolacijski materijal.

Podsjećamo građane da Privreda kao Isporučitelj vodnih usluga ne odgovara za štetu koja nastaje na unutarnjoj vodovodnoj instalaciji te cijevima, trošilima, grijačima, kućanskim aparatima i drugim uređajima priključenima na vodovodne instalacije: zbog neodržavanja ili nepravilno izvedenih unutarnjih vodovodnih instalacija, zbog onečišćenja unutarnje vodovodne instalacije te zbog smrzavanja dijela instalacija ili vodomjera i spojnog i priključnog voda u vodomjernom oknu ili u ormariću sekundarnog vodomjera.

Obzirom da troškove popravka oštećenih vodomjera uslijed smrzavanja snose potrošači, molimo građane da zaštite svoje instalacije i vodomjere.

SHARE:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

SHARE: